A02 Amstelveen en COVID19

Beste leden,

We leven in ongekende omstandigheden, een rare wereld en bijzondere maatregelen die niet passen bij een open land in vredestijd.
We zullen met de situatie moeten dealen zo goed en kwaad als het gaat en met in acht neming van gezondheid en (on)mogelijkheden.

Het bestuur houd alle ontwikkelingen scherp in de gaten en overlegt, virtueel natuurlijk, zodra er wijzigingen zijn in wat de regering aan regels oplegt.

Voor nu hebben wij het volgende afgesproken over de komende activiteiten:
• Vooralsnog gaat de club avond op 14 april door, echter hangt dit sterk af van het feit of de Meent dan open is of niet. In de week van 6 april nemen wij een definitief besluit hierover.
• Deze avond zou de bespreking worden van de VR stukken, omdat de VR is verplaatst wordt het een eyeball QSO avond.
• De buiten activiteit 200 jaar Uithoorn op 9 mei 2020 gaat vooralsnog gewoon door, wij blijven de voorbereidingen daarvoor doen en vragen jullie ook te kijken waarin jullie daarmee kunnen assisteren.
• Voor de clubavonden van mei en juni nemen we uiterlijk een week van tevoren een beslissing of deze doorgaan of niet, ook dat hangt sterk af van de maatregelen die de gering afkondigt en of de Meent open is of niet.

Voor iedereen is dit een lastige tijd, gelukkig hebben we een hobby waarbij er geen besmetting kan plaatsvinden en we toch in contact kunnen blijven.
Maak vooral gebruik van onze huisfrequentie 145.400 MHz en meld je in bij onze wekelijkse 2m en 6m rondes. Zo houden we toch nog een beetje contact en onze hobby levend.

Rest mij jullie allen veel sterkte en gezondheid te wensen.

Namens het bestuur,
Andor PA9D – voorzitter