Aan de leden

Beste leden,

Zoals jullie vorige week in onze nieuwsbrief hebben kunnen lezen had het bestuur besloten op een later tijdstip te bezien of de clubavond in april, de buitenactiviteit 200 jaar Uithoorn en eventueel de clubavond in mei nog konden doorgaan.
Echter hadden wij ook niet kunnen voorzien dat, gezien het asociale gedrag van een kleine groep landgenoten, het noodzakelijk is gebleken voor onze overheid om alle activiteiten en bijeenkomsten tot 1 juni 2020 zonder ondergrens te verbieden.

Met deze beslissing van de regering rest het bestuur slechts de trieste doch formele taak jullie te informeren dat de clubavonden in april en mei en de activiteit 200 jaar Uithoorn zijn geannuleerd.
Voor de activiteit 200 jaar Uithoorn hopen we, maar vrezen er toch wel een beetje voor, dat we deze op een later tijdstip dit jaar alsnog mogen organiseren.

Hoe verder voor de clubavond in juni, de contest in juli, het SSB weekend in september en verder?
Helaas valt dit, en dat blijkt natuurlijk wel weer met de huidige maatregelen ten opzichte van onze communicatie van afgelopen donderdag, volledig niet te voorspellen.
Wij houden de ontwikkelingen scherp in de gaten en zullen, indien dit verantwoord is, proberen clubavonden en buitenactiviteiten na 1 juni gewoon door te laten gaan.
Maar niets is zeker en de gezondheid van onze leden staat altijd op het eerste plan.

Rest mij iedereen sterkte te wensen in deze bijzondere en voor ons land ongekende periode waarvan ik hoop dat wij die allen in goede gezondheid zullen doorstaan.
Gelukkig hebben we een hobby die virusvrij contact mogelijk maakt en houd. Wij gaan dan ook door met de wekelijkse rondes op 2 en 6 meter.

Namens het bestuur van afdeling 02 Amstelveen
Andor PA9D
Voorzitter

“When all else fails, HAM radio!”