Bijeenkomsten november en december

Beste leden,

Het was of februari of maart 2020 dat we voor het laatst fysiek een clubavond mochten organiseren of waarvan we het veilig genoeg vonden om dit te overwegen.
Het bestuur heeft altijd de gezondheid van haar leden voorop gesteld in de beslissing of we überhaupt iets fysieks durfden te organiseren.

Het SSB veldweekend afgelopen september, natuurlijk buiten en met prachtig weer, was een eerste en ook zover bekend geslaagde proef.
Nu dat de maatregelen al een tijdje weer versoepeld zijn, durfen ook wij heel voorzichtig 2 avonden te plannen.

Terwijl ik dit schrijf echter, zijn al een tijdje de cijfers weer aan het oplopen. We zijn er nog zeker niet vanaf en voorzichtigheid blijft geboden.
maar toch ben ik heel erg blij jullie te mogen uitnodigen voor de clubavond in november en december 2021 in de Meent in Amstelveen.
En wel op:
–  dinsdag 9 november 2021  20:00 uur
–  dinsdag 13 december 2021 20:00 uur

In december zullen we weer de jaarlijkse verkoping organiseren.

Mochten de corona regels daar aanleiding toe geven, zullen we om een QR code vragen. Vooralsnog is dat voor de Meent niet noodzakelijk.
En natuurlijk houden we de situatie in de gaten en vragen je voordat je naar de clubavond komt, even je mail te checken. In deze tijden weet je het maar nooit.
En natuurlijk blijft gelden: bij klachten blijf je thuis.

Rest mij te zeggen dat het bestuur er naar uit ziet jullie weer fysiek op een clubavond te mogen ontvangen.

Tot november of december of beiden natuurlijk.

namens het bestuur,
Andor PA9D
Voorzitter