Op 30 september was er bij de afdeling de 1e QRP dag, deze dag had tot doel om leden en niet-leden de gelegenheid te geven om hun QRP spullen uit te testen van antenne, masten, sets en andere spullen.

Het weer was weer geweldig. Het lijkt erop als wij wat doen op de IJsbaan het weer altijd erg goed is. De dag begon om 9 uur en even later melden zich de eerste amateur Na een bakkie koffie gezet door Deborah ( bedankt voor de catering ) ging men aan de slag met masten en antennes. Het is mooi om te zien dat er diverse antennes op het veld werden geplaatst en en uitgetest.

Later op de dag kwamen er ook niet-leden hun spullen uitproberen en er werden zeer leuke verbindingen gemaakt, zelfs Amerika werd gewerkt en dat met QRP vermogen. Je ziet een rustige locatie, en mooie condities geeft een leuk resultaat.

Rond een uur of vijf werden de spullen weer ingepakt en gingen de amateurs zeer tevreden naar huis.

Het bestuur kan terug kijken om een mooi evenement, wat voor herhaling vatbaar is, zeker met zo veel belangstelling, speciaal een dank aan de IJsclub voor het beschikbaar stellen van de ijsbaan een locatie zonder storing en zo mooi gelegen.