Hoera !

De vlag uit Samuel in de bloemetjes gezetOp 16 april 2008 ging in Aalsmeer de vlag in top. Gezien de begeleidende hoofdtelefoon kon het niet anders of het moest met Samuel, een van onze jeugdleden, te maken hebben.
En inderdaad, Samuel slaagde die dag voor het Novice-examen en werd daarvoor door zijn ouders in de bloemetjes gezet. Ook ons andere jeugdlid Carl-David legde die dag met goed gevolg het examen af. Maar daar bleef het niet bij, ook de overige zes examenkandidaten uit het ‘Opleidingsinstituut PA7ZEE’ gingen voldaan huiswaarts. Hierdoor ligt het percentage geslaagden nog steeds op 100 !
De sleutel tot dit succes? Vraag dat maar eens aan Geert. Prachtig om er weer 8 door onze afdeling opgeleide radiozendamateurs bij te hebben, t.w.: Samuel Hoogerwerf, Carl Scharnhorst, Frank Nijs, Nico Kuijper, Jan Zwart, Coos Keijser, Peter Elmers en Maurice Hunen.
Namens VERON Amstelveen: Van harte gefeliciteerd! Vanavond, 19 april zien we Samuel als PD1SAM in het Jeugdjournaal om 18:45 op Ned. 3